Werk

Menu
Terug

PowerSlim breidt uit en zoekt nieuwe coaches. Als onderdeel van Power-S bedachten, ontwierpen en bouwden wij hun on/offline lead generation campagne.

  • Cliënt PowerSlim
  • Product B2B Website & DM-campagne
  • Diensten Strategie, UX/design, technische realisatie, drukwerk
PowerSlimcoach.nl

PowerSlim is een afslankconcept dat al 10 jaar mensen succesvol helpt afvallen en op gewicht te blijven. Nu PowerSlim wil uitbreiden met nieuwe zelfstandige coaches vroegen ze ons een campagne vorm te geven om coaches te werven.

 

Op basis van een landelijk onderzoek naar het potentieel van Powerslim onder ondernemers en consumenten bedachten, ontwierpen en bouwden wij een campagne die online en offline kanalen combineert, én hoogst-gepersonaliseerd en toch schaalbaar is.

Op zoek naar het potentieel

Marktonderzoeksbureau SAMR is begonnen het profiel te bepalen van de best presterende PowerSlim-coaches. Op basis van die profielen is gekeken welke vergelijkbare ondernemers er in de beauty & health-markt in Nederland gevestigd zijn.

 

Vervolgens is onderzocht in welke regio's zich veel potentiële PowerSlim-cliënten bevinden en waar die overlappen met de regios die de gevonden potentiële ondernemers bedienen, de zgn. "whitespots". Daarna namen wij het over :)

 

Een persoonlijke boodschap

N.a.v. het onderzoek ontwierpen en verzonden we een brochure die voor elke potentiële coach volledig gepersonaliseerd is met naam, regio, aantal potentiële klanten in de regio én een url/QR-code naar een persoonlijke landingspagina.

Meer inzicht geven met een persoonlijke landingspagina

Bij binnenkomst op hun persoonlijke landingspagina worden potentiële coaches verwelkomt met beelden en statistieken over zijn/haar regio. Bovendien zijn alle formulieren vooringevuld om de drempel naar een lead te minimaliseren. Verschillende verdiepende call-to-actions kunnen worden gedaan, zoals het maken van een persoonlijke omzetberekening, whitepaper downloaden, informatiepakket aanvragen en een afspraak inplannen.

Geautomatiseerde opvolging

Om ook de opvolging schaalbaar te houden, komen nieuwe leads automatisch in PowerSlim's Salestool en nieuwsbriefsysteem terecht, én wordt er automatisch een call ingepland in de agenda van de betreffende accountmanager. Het volledige proces en de techniek is schaalbaar, waardoor eenvoudig grote hoeveelheden personen geïmporteerd kunnen worden en in landingspagina's omgezet worden. 

andere projecten

Kragt

Kragts gedurfde interieurconcepten digitaal tot leven gebracht

Nextnovate

The next step voor NextNovate: nieuw merk & website

Jamin

Een nieuw potentieel voor een oude bekende

Qlouder

Wij styleden Qlouder naar overname: Mission accomplished!

Ticketfun

Vergroting van de concertbeleving, van koop tot herinnering

Hopperpoint

Een opfrisser voor bike sharing app Hopperpoint

Achiev

Hoe eenvoudig complex kan zijn

Selected labels

Een universele én unieke shop voor iedere DJ, festival en platenlabel

Erasmus university Rotterdam

Hoe maak je onderzoek toegankelijk, leuk en leerzaam?

Pon

Hoe wij UX- & design voor multinational Pon verzorgen

Second Luxury

Online veilingplatform voor 2e hands luxe artikelen