Werk

Menu
Terug

Ticketfun verrijkt de ervaring van een concert- of festivalbezoek en brengt bezoeker, artiest en aanbieders samen. Wij verzorgden het ontwerp en de bouw van de app.

  • Cliënt Ticketfun
  • Product Mobile App
  • Diensten Concept, UX/design, technische realisatie

Wat als...

Wat als we de beleving van een aankoop met uitgestelde levering kunnen verrijken? En wat als aanbieders van gerelateerde producten en diensten kunnen inspelen op de ontstane aandachtsspanne met gerichte aanbiedingen? Ticketfun doet precies dat, voor concerten en festivals.

 

Hoe?

Ticketfun verrijkt en verlengt de concertervaring van aankoop tot herinnering d.m.v. concert nieuwtjes, persoonlijke berichtjes van artiesten, exclusieve geanimeerde tickets, foto's, video's, chatten met medebezoekers en aanbiedingen op maat. Terwijl aanbieders van gerelateerde diensten aanbieden zoals overnachtingen, etentjes, drankjes, en merchandise.

 

Het enige wat je hoeft te doen is je ticket scannen in de Ticketfun app.

Tickets die het verzamelen waard zijn

We brachten de fun van een ticket terug zoals je die vroeger ervaarde met prachtig artwork. M.b.v. moving gifs introduceerden we animated tickets met geanimeerd artwork door kunstenaars. Zo wordt een ticket weer het verzamelen waard!

andere projecten

Jamin

Een nieuw potentieel voor een oude bekende

Erasmus university Rotterdam

Hoe maak je onderzoek toegankelijk, leuk en leerzaam?

Pon

Hoe wij UX- & design voor multinational Pon verzorgen

Selected labels

Een universele én unieke shop voor iedere DJ, festival en platenlabel

Achiev

Hoe eenvoudig complex kan zijn

Hopperpoint

Een opfrisser voor bike sharing app Hopperpoint